Tattoo / PMU verwijderen

Tattoo / PMU verwijderen

Wil jij je tatoeage of PMU (permanente make-up) laten verwijderen en/of vervagen? Dit kan door middel van de PICOPLUS laserbehandeling.

De PICOPLUS laser is een nieuwe, verantwoorde laser met vele opties (4 verschillende golflengten: 1064, 532, 595 en 660 nm). Deze laser maakt gebruik van de nieuwste technologie om inkten en pigmenten te verwijderen, namelijk doormiddel van het leveren van ultrakorte picoseconde energie pulsen in de huid. De laserstraal zorgt ervoor dat de inkt vergruist in hele kleine minideeltjes. Deze deeltjes zijn zo klein dat ze niet meer vast zitten in je huid. Ze worden na de behandeling vanzelf afgevoerd door je lichaam tot de tatoeage niet meer zichtbaar is. Hoe kleiner de deeltjes worden vergruist, hoe gemakkelijker en sneller de inkt afgevoerd wordt door je lichaam, waardoor je tattoo eerder zal vervagen. De PICOPLUS laser verwijdert alle kleuren tatoeages op elk huidtype veilig, snel en effectief.

Het grote verschil met traditionele lasers is dat de PICOPLUS laser 1000 keer sneller werkt dan lasers die werken met de snelheid van een nanoseconde. Het voordeel hiervan is dat er minder behandelingen nodig zijn. Daarnaast is het met de PICOPLUS laser mogelijk om heel precies de juiste plek te behandelen, waardoor de omliggende huid gespaard blijft. De behandeling wordt uitgevoerd met een koelsysteem waardoor de behandeling als minder pijnlijk wordt ervaren.

Nabehandeling Focus Dots
Bij de PICOPLUS behandeling wordt er een nabehandeling toegepast. Deze nabehandeling heet de “Focus Dots”. Deze nabehandeling maakt 46 kleine gaatjes tot 7 mm diep in de huid, waardoor er een aantal voordelen zijn verbonden, namelijk:

Voordelen van de nabehandeling met Focus Dots
- Sneller genezingsproces
- Tattoo zal sneller vervagen, dus er zijn minder behandelingen nodig
- Voorkomt blaarvorming en littekenvorming.
- Pijnloze nabehandeling.

Tattoo (deels) weg laseren ter voorbereiding op tattoo cover up
Het is ook mogelijk om met een aantal behandelingen je tattoo en/of PMU te vervagen Hierdoor wordt je oorspronkelijke tattoo en/of PMU lichter, waardoor er een cover-up mogelijk is van de bestaande tatoeage.

Tattoo laseren kosten
De kosten van het verwijderen van een tattoo zijn afhankelijk van diverse factoren. Hoeveel behandelingen er precies nodig zijn hangt af van:
- Hoe lang de tatoeage er zit;
- De grootte van de tatoeage;
- Welke kleur(en) de tatoeage heeft;
- Hoe diep de tatoeage is gezet;
- De locatie van de tatoeage.

* Gemiddeld zijn er 3 tot 7 behandelingen nodig om een tatoeage te verwijderen.
* Gemiddeld zijn er 3 behandelingen nodig om permanente make-up te verwijderen.

Op welke kleur inkt werkt de PICO laser?
De PICOPLUS laser kan zwarte/bruine, rood/oranje, blauwe en groene inkt behandelen.
Voor zwarte inkt gebruiken wij de 1064 nm. Voor rood/oranje inkt gebruiken wij de 532 nm. Voor blauwe inkt gebruiken wij de 595 nm en voor groene inkt gebruiken wij de 660 nm. Witte en fluorescerende kleuren hebben in sommige gevallen meer behandelingen nodig.

 

Verschillende indicaties behandelen met de PICO Plus laser
De PICOPLUS laser beschikt over 4 verschillende golflengten: 1064, 532, 595 en 660 nm.
Wanneer zetten wij deze laser nog meer in?

Wij kunnen de volgende indicaties met deze laser behandelen:
Huidverjonging - Littekens - Pigmentvlekken – Melasma - Rosacea – Acne.