Maud Verhagen

Dermamedic Maud

Ik ben altijd al gefascineerd door de werking van het menselijk lichaam, maar de huid in het bijzonder. Je huid is namelijk je visitekaartje en wordt vaak een beetje vergeten. Toen ik nog maar net op de middelbare school zat, wist ik al dat mijn vervolgopleiding huidtherapie zou gaan worden. Na de middelbare school ben ik dan ook meteen doorgestroomd naar de opleiding huidtherapie aan Hogeschool Utrecht, waar ik in juni 2018 ben afgestudeerd.

Wat ik het mooiste aan het beroep huidtherapie vind, is dat je niet alleen de huid van iemand verbetert, maar ook de algehele gesteldheid van een persoon. Huidaandoeningen hebben namelijk niet alleen fysieke gevolgen, maar kunnen ook invloed hebben op het psychisch welzijn van een persoon. Het is een uitdaging om samen op zoek te gaan naar een passend behandelplan, om uiteindelijk het beoogde resultaat te bereiken. Bij zo’n behandelplan worden indien nodig meerdere disciplines betrokken.

Dermamedic is een praktijk met een breed aanbod van behandelingen, zowel op medisch- als cosmetisch gebied. Bij alle behandelingen zijn kwaliteit en professionaliteit belangrijk. Ik ben dan ook blij dat ik deel uit mag maken van het team.

 

Adresgegevens

DermaMedic Sittard
Rijksweg Zuid 78
6134 AD   Sittard
M: 06 - 812 56 565
E:

 

Adresgegevens

DermaMedic Valkenburg
Statenlaan 2D
6301 WE   Valkenburg
M: 06 - 483 38 232
E: