Marina Steijns

De interesse in de huid is gaandeweg mijn vooropleiding Allround schoonheidsspecialiste steeds groter geworden. Het behalen van dit diploma gaf mij echter niet de voldoening waarop ik hoopte. Ik zocht naarMarina - Dermamedic meer diepgang en wilde echt iets voor mensen kunnen betekenen, zowel cosmetisch als medisch. Vandaar dat ik gekozen heb om verder te studeren aan de 4-jarige HBO opleiding bachelor of Health in de Huidtherapie te Utrecht.

Huidtherapie is een relatief jong beroep en nog volop in ontwikkeling. Het betreft niet alleen het uitvoeren van behandelingen, maar ook het profileren van ons beroep. Dit zorgt voor een grote diversiteit in de praktijk. Het afwisselend werk zorgt ervoor dat ik iedere keer weer opnieuw wordt geprikkeld. Dit maakt het werk leuk en heeft een motiverend effect. Natuurlijk heeft het ook mindere kanten doordat je te maken krijgt met heftige situaties. Huidtherapie betekend niet alleen zorg voor de huid, maar ook voor de patiënt en alles wat daarbij komt kijken. Het kunnen helpen van mensen geeft mij een tevreden en voldaan gevoel, maar het aller belangrijkste lijkt mij dat het dankbaar werk is. Het behandelen van de zieke huid is vaak heel complex en blijft om die reden elke keer weer een grote uitdaging. Echter kunnen wij ons werk niet uitvoeren zonder wederzijdse medewerking. Patiënten komen naar ons toe om geholpen te worden, maar uiteindelijk doen we dit samen en niet wij alleen!

DermaMedic werkt uitsluitend met beroepsproffesionals en staat garant voor professionaliteit, klantgerichtheid en in het bijzonder kwaliteit. Ik ben dan ook trots om te mogen zeggen dat ik deel uitmaak van het team van DermaMedic.

Adresgegevens

DermaMedic Sittard
Rijksweg Zuid 78
6134 AD   Sittard
M: 06 - 812 56 565
E:

 

Adresgegevens

DermaMedic Valkenburg
Statenlaan 2D
6301 WE   Valkenburg
M: 06 - 483 38 232
E: