Loes Timmermans

Loes Timmermans

Na het behalen van mijn diploma ‘Allround schoonheidsspecialiste’ was ik voor mijn gevoel nog niet klaar met leren. Graag wilde ik me zowel op cosmetisch als medisch gebied meer ontwikkelen. Voor mij een logische stap om de studie ‘Huidtherapie’ te gaan volgen.
Huidtherapie is een veelzijdig en interessant vakgebied dat volop in de ontwikkeling is. Ik merk dat veel mensen nog niet bekend zijn met het vak huidtherapie. Als ik uitleg wat wij huidtherapeuten doen en kunnen betekenen voor veel huidproblemen hoor ik vaak; ‘behandelen jullie dat ook? Dat wist ik niet’.

Het mooiste aan dit vak vind ik om mensen in te lichten, te adviseren en behandelen wat helpt om verder te komen met een huidprobleem. Vaak zie ik dat een huidprobleem al jaren bestaat. Het feit dat ik deze mensen kan helpen geeft mij veel voldoening en zorgt ervoor dat ik telkens weer met plezier naar mijn werk ga.

Dermamedic is een veelzijdige praktijk en geeft ruimte voor innovatieve behandelmogelijkheden. Dermamedic staat voor professionaliteit, een goede service en informatievoorzieningen. Hier zet ik me graag voor in en ben blij dat ik deelneem aan dit team.

Adresgegevens

DermaMedic Sittard
Rijksweg Zuid 78
6134 AD   Sittard
M: 06 - 812 56 565
E:

 

Adresgegevens

DermaMedic Valkenburg
Statenlaan 2D
6301 WE   Valkenburg
M: 06 - 483 38 232
E: