Endermologie gelaat (LPG)

De behandeling
Endermologie is gebaseerd op de bindweefselmassage techniek. Een Endermologie gezichtsbehandeling, ook wel de Endermolift genoemd, is een 100% natuurlijke anti-age booster om ouderdomsverschijnselen efficiënt te behandelen.

  • Strakkere contouren

  • Stralende teint

  • Verstevigde huid

  • Verminderen rimpels en lijntjes

  • Poriën zijn verkleind

  • De aanmaak van nieuwe huidcellen is gestimuleerd

 
De LPG-mobilift mobiliseert het huidoppervlak met microkloppingen om de cellen diepgaand te stimuleren. Deze cellulaire stimulatie maakt het voor de fibroblasten (jeugdigheidscellen) mogelijk om hun productie van collageen (stevigheid), elastine (soepelheid) en hyaluronzuur (volume en hydratatie), die natuurlijk in onze huid aanwezig zijn, opnieuw te stimuleren en op gang te brengen. 

Endermolift zorgt voor een betere doorbloeding en een betere aanvoer van zuurstof, waardoor je een frisser en jonger uiterlijk krijgt. 

Endermologie is uniek omdat het lichaam gestimuleerd wordt lichaamseigen processen te activeren en stimuleren. Endermolift geeft meteen resultaat: een natuurlijk liftend effect. De resultaten vermenigvuldigen zich elke sessie. Het versterkt de huid van het gezicht door circulatieproblemen op te lossen en het bindweefsel te stimuleren om de collageenproductie te verhogen, waardoor de elasticiteit van de huid verbetert. 
 
Behandeling  
Om een optimaal resultaat te kunnen bereiken is een kuur van 10 behandelingen aan te bevelen.  

Een Endermolift-kuur zal bestaan uit minimaal 10 behandelingen die in het begin minstens 2 maal per week zullen plaatsvinden. Voor het behouden van het behaalde resultaat na een behandelkuur, raden wij een onderhoudsbehandeling aan elke 2-4 weken.