Huidprogramma's

Een stralende huid!

Door externe invloeden zoals veroudering, zonlicht, roken, stress en zelfs voeding kan onze huid in meer of mindere mate beschadigd raken. Is je gezonde egale teint verdwenen en vraag je je af of je hier iets aan kunt doen? De huidtherapeut helpt je graag!

Wil je op een mooie, natuurlijke manier je huid verbeteren en het huidverouderingsproces vertragen, vraag dan naar onze huidprogramma’s.

De verschillende programma’s voor huidverbetering (wetenschappelijk onderbouwd), helpen je om de kwaliteit van je huid te verbeteren en brengen de huid in een betere conditie.

De kwaliteit van je huid verbetert zichtbaar en na meerdere behandelingen (kuur) zal je huid zich in sneller tempo vernieuwen. Met de verschillende huidprogramma’s behaal je in korte tijd een prachtig resultaat.

Een mooiere huid met de juiste behandeling

 
De huidverbeterende programma’s van DermaMedic worden ingezet bij verschillende indicaties. Ze zijn geschikt voor mensen die hun huid net dat beetje extra willen geven zoals:

  • Terugwinnen van de natuurlijke glow van de huid

  • Egalere teint

  • Behandeling van rimpels of lijntjes

  • Minder zichtbaar maken van vaatjes of pigment

  • Verbeteren onzuivere huid

DermaMedic biedt vier verschillende programma’s:

01

Brons ‘Basis Boost’

02

Zilver ‘Peeling Power’

03

Goud ‘Magic Micro’

04

Platinum ‘Light & Laser’

Stapsgewijs op weg naar een mooie en gezonde huid

Ieder pakket is een kuur met specifieke eigenschappen en bestaat uit meerdere behandeltechnieken zodat snel een mooi resultaat geboekt wordt.

Kennismaking en huidanalyse €99,-
We beginnen met een kennismakingsbehandeling zodat we jouw huid beter leren kennen. We vragen je naar je huidwensen en onderzoeken je huid door middel van een uitgebreide huidanalyse en huidscan. Zo brengen we de zwakke plekken en je huidconditie in beeld en bereiden we jouw huid voor op de kuur die het beste bij je past. Na de huidscan en -analyse adviseren we je met welke kuur je het beste resultaat bereikt.

Pakketkuur Brons ‘Basis Boost’€475.00
30 minuten
6 behandelingen, 1 gratis*
Elke 3 weken
      Per behandeling€95.00
Pakketkuur Zilver ‘Peeling Power’€600.00
45 minuten
6 behandelingen, 1 gratis*
Elke 3 á 4 weken
      Per behandeling€120.00
Pakketkuur Goud ‘Magic Micro’€875.00
60 minuten
6 behandelingen, 1 gratis*
Elke 4 weken
      Per behandeling€175.00
Pakketkuur Platinum ‘Light & Laser’ €1250.00
35-60 minuten
6 behandelingen, 1 gratis*
Elke 3 á 4 weken
      Per behandeling€250.00

* Bij vooruitbetaling van het programma ontvang je de 6de behandeling gratis.

 

Thuisbehandeling tijdens de kuur
DermaMedic adviseert om tijdens de kuur in de kliniek ook te starten met thuisbehandelingen om het mooiste resultaat te bereiken. Natuurlijk vertellen wij je graag hoe je dit het beste kunt doen en welke producten met werkzame ingrediënten je helpen om je huid in topconditie te houden.

Behandeling na de kuur
Ook na de kuur is het belangrijk om je huid goed te blijven verzorgen. Om het resultaat te behouden, adviseren we je om elke 6 tot 8 weken een nabehandeling te doen in de kliniek. Zo houd je je huid in topconditie!