Chemische Peelings

EINDELIJK… DE PEELINGS MOGEN WEER WORDEN UITGEVOERD!

De zomer is voorbij en de huid kan weer een oppepper gebruiken. Dit kan door middel van een chemische peeling.
DermaMedic werkt met de peelings van Lira. Uniek aan deze peelings is de variatie in sterkten en werkzame stoffen die optimaal resultaat mogelijk maken op het gebied van:
     ◦ Anti-aging
     ◦ Acne
     ◦ Grove poriën
     ◦ Pigmentatie
     ◦ (Acne) littekens

Neem bijvoorbeeld de Pumpkin Peeling. Enzymen zorgen voor een exfoliatie van de dode huidcellen. Tevens werkt het als één van de krachtigste antioxidanten die vrije radicalen aanpakt. De zuren die verwerkt zijn in de peeling stimuleren de celdeling waardoor de huidoppervlakte frisser, gladder en egaler wordt. Al deze eigenschappen van deze peeling hebben een positieve invloed op anti-aging, acne en pigmentatie.

Ook kan er een glycolzuurpeeling worden uitgevoerd. Een glycolzuurpeeling kan bestaan uit een concentratie van 50% of 70%. Deze peeling zorgt voor een versnelde verwijdering van de bovenste huidlagen. De celdeling wordt hierdoor gestimuleerd waardoor het huidstructuur verbeterd.

 

ELKE HUID IS UNIEK EN HEEFT EEN INDIVIDUELE BEHANDELING NODIG. MAAK EEN AFSPRAAK BIJ DERMAMEDIC VOOR EEN VRIJBLIJVEND INTAKE GESPREK EN LAAT JE ADVISEREN DOOR ÉÉN VAN ONZE HUIDTHERAPEUTEN.

Kijk voor informatie: http://www.dermamedic.nl/behandelingen/meer-behandelingen/lira-clinical-peelings

Adresgegevens

DermaMedic Sittard
Rijksweg Zuid 78
6134 AD   Sittard
M: 06 - 812 56 565
E:

 

Adresgegevens

DermaMedic Valkenburg
Statenlaan 2D
6301 WE   Valkenburg
M: 06 - 483 38 232
E: