Onze nieuwe lasers

DermaMedic laserSinds kort beschikken wij over 2 prachtige nieuwe laser apparaten die onze behandelmogelijkheden tot een nieuw niveau hebben getild.

Op laser gebied het neusje van de zalm, waar wij als team reuze trots op zijn!

* CLARITY II Alexandrite & Nd:YAG Laser de beste keuze voor laserontharing
* PicoPlus Laser voor het verwijderen van tatoeage en PMU

De PICOPLUS laser is een krachtige, snelle en zeer veelzijdige picolaser
Bij DermaMedic vinden wij het belangrijk dat we resultaat behalen, en het liefst met zo weinig mogelijk behandelingen. De picolaser kan onder andere alle kleuren tatoeages verwijderen, op elk huidtype, en dat snel, veilig en effectief.

DermaMedic laser tatoeages verwijderenEen picolaser is een laser die een lichtpuls produceert in een picoseconde, dit is veel korter dan andere lasers. De laser werkt zo krachtig dat de inktpigmenten in hele kleine deeltjes ‘geschoten’ worden. Deze deeltjes worden door het lichaam opgeruimd en afgevoerd.

De lichtpuls is van zo’n korte duur, dat de huid zelf niet wordt aangetast. Dit levert een goed resultaat zonder schade en littekens. Er zijn gemiddeld 3 tot 7 behandelingen nodig. Dit hangt af van meerdere factoren zoals de gebruikte kleur(en), de grootte en locatie.


Ontharing voor alle huidtypen met de Clarity II Laser

De Clarity II Laser beschikt over de combinatie van 2 golflengtes en is de krachtigste laser van het moment op het gebied van laserontharing. Doordat deze laser over 2 golflengtes beschikt kan ieder huidtypes en haardikte/type behandeld worden. Dit maakt de Clarity II uniek.

Mensen met zowel een lichte als een donkere huid kunnen op een veilige en effectieve manier behandeld worden. Donkere én lichtere haren kunnen middels deze nieuwe laser behandeld worden vanwege de afgifte van een constante, snelle en hoge energie.

Zowel kleine als grote oppervlakten kunnen binnen een korte tijd behandeld worden. De laser is veilig door een ingebouwde temperatuurcontrole en er is een afname in pijnbeleving vergeleken met andere lasers. Er is sprake van een unieke ingebouwde IntelliTrak systeem waardoor er geen haartjes vergeten kunnen worden en vooral een veilige behandeling!

De Clarity II biedt betekenisvolle voordelen ten opzichte van andere apparaten, de behandelingen verlopen tot 35% sneller!

Meer weten maak snel een afspraak: info@dermamedic.nl