Endermologie (LPG) gezicht

Endermologie gezichtsbehandeling, ook wel de Endermolift genoemd, is een 100% natuurlijke anti-age booster om ouderdomsverschijnselen efficiënt te behandelen. Deze LPG behandelingen zijn gebaseerd op de bindweefselmassage techniek.
•    Rimpels vervagen & contouren worden strakker
•    U krijgt een heldere teint
•    Uw huid verstevigt

Ergolift LPG EndermologieWat is Endermolift?
Deze methode is uniek omdat het lichaam gestimuleerd wordt lichaamseigen processen actief te houden. De Endermolift van LPG biedt onmiddellijk zichtbare resultaten: een natuurlijk liftend effect. De resultaten vermenigvuldigen zich sessie na sessie: rimpels vervagen, uw contouren worden strakker, uw teint wordt helderder.

Hoe werkt Endermolift?
De exclusieve anti-aging techniek maakt de huid diepgaand steviger om zo ouderdomsverschijnselen efficiënt te behandelen. De LPG-lift mobiliseert het huidoppervlak met microkloppingen om de jeugdige cellen diepgaand te stimuleren. Deze cellulaire stimulatie maakt het voor de fibroblasten (jeugdigheidscellen) mogelijk om hun productie van collageen (stevigheid), elastine (soepelheid) en hyaluronzuur (volume en hydratatie), die natuurlijk in onze huid aanwezig zijn, opnieuw op te stimuleren en op gang te brengen.

Endermolift zorgt voor een betere doorbloeding en een betere aanvoer van zuurstof, waardoor je een frisser en jonger uiterlijk krijgt. Rimpels vervagen, poriën verkleinen, de huid is zuiver, zacht, glad en de aanmaak van nieuwe huidcellen is gestimuleerd.
De behandeling is aangenaam en dynamisch. Het versterkt de huid van het gezicht door circulatieproblemen op te lossen en het bindweefsel te stimuleren om de collageenproductie te verhogen, waardoor de elasticiteit van de huid verbetert.

Een behandelkuur met Endermolift
Tijdens een intake zal uw huidtherapeut een behandelplan voor u opstellen op basis van een analyse van uw huid. Ook wordt er met u besproken wat het behandeldoel is, bijvoorbeeld het activeren van de glans van de huid, het verstevigen van de gelaatscontouren, het herstellen van rimpels, het verminderen van kuiltjes en kringen of het verwijderen van een dubbele kin. De Endermolift-kuur zal bestaan uit minimaal 10 behandelingen die in het begin minstens 2 maal per week zullen plaatsvinden. Tijdens de behandeling zal uw huid 30 minuten onafgebroken worden gestimuleerd met de Ergolift.

Adresgegevens

DermaMedic Sittard
Rijksweg Zuid 78
6134 AD   Sittard
M: 06 - 812 56 565
E:

 

Adresgegevens

DermaMedic Valkenburg
Statenlaan 2D
6301 WE   Valkenburg
M: 06 - 483 38 232
E: