Camouflagetherapie

Acnelittekens, littekens, spataderen, wijnvlekken, rode verkleuringen en donkere of lichte vlekjes kunnen ontsierend zijn .Ze kunnen minder opvallend gemaakt worden. Zo zijn er speciale camouflagemiddelen die de patiënt zelf kan toepassen nadat het juiste product en de juiste kleur zijn bepaald.

Bij de camouflagetherapie wordt tijdens de eerste afspraak naar een juiste crèmekleur gezocht, de kleur die het dichtst bij uw eigen huidskleur zit, zodat een onopvallende camouflage aangebracht kan worden. Hierna zal het aanleren van het aanbrengen van de camouflage aangeleerd worden, zodat de gebruiker de camouflage dagelijks of wanneer nodig, zelf kan aanbrengen.
Bij DermaMedic werken wij met twee merken camouflage creme’s: Dermacollor en de Lycogel

DermaCollor:
DermaColor Camouflage Systeem is speciaal ontwikkeld voor het camoufleren van kleurafwijkende huidaandoeningen, waaronder grotere littekens, wijnvlekken, vitiligo en tatoeages. De camouflage is voor de patiënt eenvoudig aan te brengen, watervast en is geschikt voor alle huidtypes en alle lichaamsdelen. Het geeft niet af op kleding is hypoallergeen en dagelijks toepasbaar.
Dermacoller camouflage

Lycogel:
Lycogel gebruiken wij voor een natuurlijkere  dekking van kleine kleurafwijkingen in het gezicht, hals en decolleté. Ook ideaal na een huidtherapeutische behandeling.  
Het is de eerste ademende, kleurcorrigerende camouflage die cosmetische en huidverzorgingstechnologieën combineert om het herstel van de huid te bevorderen, de gevoelige huid te kalmeren, huidveroudering tegen te gaan en tegelijkertijd te camoufleren.
 
Verkrijgbaar in 12 kleuren en kan indien gewenst gemixt worden om de perfecte kleur te creëren. Het kan in laagjes worden aangebracht voor een voortreffelijke dekking die er natuurlijk uitziet. U voelt uw huid verbeteren terwijl u er fantastisch uitziet.
Breathable Camouflage is waterbestendig tot 90 minuten zwemmen, gaat de hele dag mee en beschermt het gezicht met een parabenenvrije zonbeschermingsfactor 30.
Lycogel

Adresgegevens

DermaMedic Sittard
Rijksweg Zuid 78
6134 AD   Sittard
M: 06 - 812 56 565
E:

 

Adresgegevens

DermaMedic Valkenburg
Statenlaan 2D
6301 WE   Valkenburg
M: 06 - 483 38 232
E: